Despre XUX Investment

Bazandu-ne pe o  experienta in domeniul constructiilor de 12 ani, si peste 40000 mp construiti,  garantam calitatea celor mai bune servicii indiferent ca vorbim de constructii rezidentiale sau industriale. Pentru ca suntem o echipa tanara, lucram cu cele mai inalte tehnologii, avand in dotare utilaje performante, cea mai buna educatie, dar si motivatia necesara  pentru a realiza si satisface orice cerinta. Datorita lucrarilor de buna calitate, a ofertelor create special pentru nevoile clientilor, precum si a gradului mare de diversitate a constructiilor, firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli care la randul lor au recomandat serviciile noastre si le-au resolicitat ori de cate ori a fost nevoie.Avem cea mai buna dotare pentru a va executa proiectele in cel mai scurt timp si la cea mai buna calitate.Executia lucrarilor se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personal de inalta si medie calificare precum si subantreprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.
Angajatii societatii precum si colaboratorii sunt calificati in urmatoarele meserii: diriginti de santier, ingineri constructori, instalatori, sudori, lacatusi mecanici, dulgheri, finisori etc.
Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare.
La realizarea lucrarilor sunt respectate prevederile standardelor in vigoare.
Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subantreprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.
Atat proiectarea cit si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor de constructii folosite la cele mai diverse lucrari de constructii.
Dotarile foarte bune si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.
O particularitate a serviciilor prestate de societatea noastra, este aceea ca, de la prima prezentare pana la ultima activitate, fiecare contract este supravegheat si controlat cu deosebită atentie.
Practic, prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificam si ne implicam activ ca şi un compartiment de asigurare a garantiei si calitatii fiecarui proiect.
Numai in acest fel putem lua in considerare, discuta si dezvolta in modul cel mai adecvat cerinţele clientului.

Strategia si Obiectivele Societatii,
Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.
Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si a noilor tehnologii aparute.
Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, unul din obiective fiind accesul la licitatiile publice organizate.
Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.
Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea XUX INVESTMENT S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

Misiune,
Misiunea fundamentala a societatii XUX INVESTMENT S.R.L. este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia lucrarilor de constructii.

Viziune,
Cum se poate vedea din sigla viziunea noastra este sa va ajutam sa va indepliniti visele.
Gradul de succes al unei organizatii este o reflectie a conducerii acesteia.
Noi, XUX INVESTMENT S.R.L. , ne asumam cu mandrie statutul de organizatie cu inalt nivel de responsabilitate sociala.
Noi am facut si vom continua sa facem o diferenta aducand o contributie pozitiva in viata comunitatii. Noi, impreuna cu partenerii nostri, vom stabili noi standarde de excelenta prin perfomanta, profesionalismul si calitatea lucrarilor noastre oferind un exemplu viu pentru comunitate, atat locala cat si cea nationala si vom sprijini efectiv societatea romaneasca in efortul comun de integrare in Comunitatea Europeana.

Valori,
Zestrea cea mai de pret a societatii XUX INVESTMENT S.R.L. sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri. Valorile fundamentale ale societii XUX INVESTMENT S.R.L. sunt:

 • Respect,
 • Devotament,
 • Profesionalism,
 • Calitate

 

Angajamentul nostru,
Angajamentul managementului privind politica in domeniul calitatii. Organizatia noastra isi bazeaza strategia in domeniul calitatii pe doctrina celor patru zerouri:

 • defecte zero
 • intarzieri zero
 • nemultumiri zero
 • reclamatii zero

XUX INVESTMENT S.R.L. are in vedere cresterea prestigiului dobandit de organizatie fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate.
Calitatea reprezinta o conditie absoluta vizind succesul in afaceri. Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:

 • Satisfacerea exigentelor CLIENTILOR nostrii prin abordarea in mod realist a fazelor de contractare, proiectare, executie, garantie si post-garantie.
 • Imbunatatirea permanenta a eficientei Sistemului de managenent al calitatii si a performantelor organizatiei, prin analize periodice si construirea de programe viabile.
 • Aplicarea unui management suplu si novator al carui deziderat constituie stabilirea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii de departamente .
 • Optimizarea nivelului calitativ al serviciilor prestate si a eficientei economice, prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor de coordonare si stimularea initiativei personale.
 • Motivarea personalului pentru a realiza CALITATEA DE PRIMA DATA SI DE FIECARE DATA !

Sunati Acum!