Körülbelül XUX Befektetési

A tapasztalatok alapján az építési területén 12 év, felett 40000 nm, garantáljuk a minőséget a legjobb szolgáltatásokat, függetlenül attól, hogy az lakossági vagy ipari konstrukciók. Mert mi egy fiatal csapat, dolgozunk a legmagasabb technológiák, felszerelt gépek teljesítmény, a legjobb oktatás, de, motiváció elérése érdekében szükséges, megfelel minden követelménynek. Köszönöm, hogy működik, jó minőségű, hogy pályázatok létre kifejezetten az igényeit az ügyfelek, valamint a nagyfokú változatossága az építési, a cég hozott létre, portfólió a hűséges ügyfelek, akik viszont ajánlott a szolgáltatások meg vannak resolicitat, amikor szükség van rá.Mi a legjobb eszköz, hogy végre projektek a legrövidebb idő alatt, a legjobb minőségben.A kivitelezést biztosítása érdekében, hogy a teljesítmény szintje követelményeknek megfelelő műszaki által előírt szabványoknak, illetve hatályos jogszabályok.

A tevékenységek, valamint működik a cég hajtják végre a magas, közepes, készség, valamint az alvállalkozók szakértő, a szerzett tapasztalatok, a munkálatok egy különleges természet.
A cég alkalmazottai, munkatársai vagy minősített a következő szakmák: az ostorok a helyszínen, mérnökök, vízvezeték-szerelők, hegesztőket, lakatosok mechanika, ácsok, célba, stb..
Végrehajtás alapján végezzük grafikonok köztes határidők harmonizál a lehetőségek, biztosítási, hogy a kedvezményezettek pénzügyi források.
A munkálatok teljesülnek a rendelkezéseit a hatályos előírásoknak,.
Érdeklődés a cég találkozni szerződéses kötelezettségek nyilvánul meg a figyelmet, amely a munkavállalók, alvállalkozók kiválasztása, annak biztosítása érdekében, hogy a minőségi ütemű végrehajtását a munka, hogy jobban megfeleljen a kedvezményezettek.
Mind a tervezés, mind a végrehajtás folyamatosan alkalmazkodniuk kell a piaci igények egyre magasabb technikai színvonalon, fejlett technológiák, anyagok, építési használják a különböző építési munkák.
Jó felszereltség, mind a szakemberek, akinek van tapasztalata ezen a területen, a kompetencia vagy súlyossága miatt a, a nyújtott szolgáltatások minősége hozzájárult ahhoz, hogy a jó neve a cég az építési területen.
Egy különlegessége által nyújtott szolgáltatások a társaság, az, hogy, az első előadás az utolsó tevékenység, minden szerződés felügyelt, irányított különleges figyelmet.
Alapvetően, a fejlődő, jó a kapcsolata minden ügyfél, minden szinten, tudjuk azonosítani, hogy mi is aktívan részt vesz, mint egy rekesz a biztosítékot a jótállási, illetve minősége az egyes projekt.
Csak így tudjuk figyelembe venni,, beszéljétek meg, majd kidolgozni a legmegfelelőbb módon a követelmények az ügyfél.

Vállalati stratégia, Célok,
Mi továbbra is követői a legmagasabb szintű etikai becsületesen, biztosítva a kiváló minőségű, az működik, ami megoldásokat érték, nézzük végre a művek maximális biztonság (szerint a hatályos jogi normák) s elvek szerint a környezet védelme.
Az egyik cél az, hogy a cég a következő időszakban, hogy a folyamatos bővítése a piaci területen az építési, illetve az új technológiák.
Célja, hogy javítsa a portfolió működik, egyik célkitűzése, hogy a hozzáférést a nyilvánosság számára szervezett aukciók.
Ajánlatkérő egy nagy volumenű építési, illetve a végrehajtás a magas technikai szinten, az eredmény egy jó szervezet a tevékenység, berendezések, magasan képzett szakmai, valamint a vásárlás használja a gépeket végrehajtása.
A minőség a végzett munkák, a időszerűsége tanítás, az elismerésről, illetve a specializáció, a technikai személyzet a munkacsoport biztosítása érdekében, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek a kedvezményezettek, javasolja a társaság XUX BEFEKTETÉSI S. R. L. mint az egyik legversenyképesebb a piacon.

Küldetés,
Alapvető feladata a cég XUX BEFEKTETÉSI S. R. L. az, hogy a különbség keresztül pozitívan járultak hozzá a közösségi élet, hogy egy állandó példa a professzionalizmus, minőségi kivitelezés az építési munkák.

Látás,
Mint látjuk, a logó az az elképzelésünk, hogy segítsek nektek megvalósítani az álmaidat.
A diploma sikeres egy szervezet tükrözi a menedzsment.
Új, XUX BEFEKTETÉSI S. R. L. , feltételezzük, hogy a büszkeség, az állapot a szervezet magas szintű társadalmi felelősségvállalás.
Tettünk s továbbra is különbséget tenni azáltal, hogy pozitívan járultak hozzá a közösségi élet. Új, partnereinkkel együtt, fogjuk meg az új szabványok kiválósági keresztül teljesítmény, a professzionalizmus, minőségi munkát nyújtó élő példa arra, hogy a közösség, mind a helyi, mind a nemzeti, mind a ténylegesen támogatást a román társadalom a közös erőfeszítés, az integráció az Európai Közösségben.

Értékek,
Hozomány árának a cég XUX BEFEKTETÉSI S. R. L. azok az emberek,; az egész személyzet, partnerek, a szállítók, a közösségi; ezt a szolgáltatást Ügyfeleink. Az alapvető értékek a társadalom XUX BEFEKTETÉSI S. R. L. vagy:

 • Tisztelettel,
 • Odaadás,
 • Szakmaiság,
 • Minőség

A kötelezettségvállalás,
A vezetés elkötelezettsége a minőség politikája. Szervezetünk alapján a stratégia a területen a minőség a tanítás a négy nulla:

 • hibák nulla
 • nullától
 • panaszok nulla
 • panaszok nulla

XUX BEFEKTETÉSI S. R. L. a kilátás a növekedés a prestige szerzett a szervezet felé a vásárlók, át a felismerés, hogy a magas minőségű szolgáltatások. A konszern a minőség kiemelt, minden tevékenységünket.
A minőségi azt jelenti, hogy egy abszolút feltétel, amelynek célja, sikeres üzleti. A stratégia terén a minőség alapján a következő irányok:

 • Találkozó az ÜGYFELEINK igényeinek kezelése révén reális módon, hogy a szakaszok a szerződő, tervezés, kivégzés, garancia utáni garancia.
 • Folyamatos javítása, a Rendszer hatékonysága a managenent a minőség, a teljesítmény, a szervezet, a rendszeres elemzés, illetve az épület hatékony programok.
 • Az alkalmazás menedzsment rugalmas, innovatív, amelynek célja a létesítmény stabil kommunikációs hidak között osztály koordinátorok .
 • Optimalizálja a minőségi szint, a nyújtott szolgáltatások, illetve a gazdasági hatékonyság, azáltal, hogy növeli a feladatok, kompetenciák a munka csapat, szervezeti egységei a koordináció, valamint stimuláció személyes kezdeményezés.
 • Motiváló személy MINŐSÉGET elérni AZ ELSŐ ALKALOM, hogy egyes ALKALOMMAL, amikor !

Hívjon Most!