Részvétel Félmaraton Sibiu 2015

A 30 több 2015 futni a félmaratont, Nagyszeben, hogy támogassa a gyerekek számára Az Építészet egyesület. Jelentkeztem 4 kollégák, hogy futtatni őket: Raul Tarnaru (Általános Menedzser), Marian Moronescu (Mérnök), Groza Vasile (Főnök Gépesítése) David Sebastian ( A Kereskedelmi Ügynök). Ezen túlmenően javasoljuk, valamint a hivatalos szponzor nekünk ez a fellépés támogatása, mint tudjuk, a kezdeményezés, az építészek önkéntesek, fiind un domeniu apropiat cu cel in care activeaza compania noastra. “De-a arhitectura în oraşul meu” este un curs opţional de educatie de arhitectura şi mediu construit pentru clasele a III-a şi a IV-a în scoli publice şi private din toată tara, a lelkes támogatás önkéntes építészek. Mert azt akarjuk, hogy ez természetesen továbbra is ingyenes, mindenki számára hozzáférhető gyermekek, javasoljuk, hogy részt vesz a Maraton Sibiu 2015 sa-i ajutam sa gaseasca resurse pentru a oferi gratuit caietul elevului şi materialele de bricolaj necesare cursului.

Kedvezményezettek, illetve célcsoport?

Az iskolai év 2015-2016 a választható kurzus lesz tanított 12 osztályok Nagyszebenben (10 osztályok Nagyszebenben, egy osztály a Folyó Sadu, egy osztály Agnita) + 4 osztályok a tanév 2014-2015 aki úgy döntött, hogy a tanítás során a 2 év. Așadar aproximativ 480 de copii vor fi beneficiari direcți. Beneficiarii indirecți ai proiectului sunt familiile copiilor, a tanárok részt vesznek a program, a 11 arhitecții voluntari care asistă învățătorii la fiecare oră de curs și nem în ultimul rând orașul Sibiu asupra căruia copiii, jövő polgárok fogja fel a mark.

A projekt célkitűzései:

  • Ez – minden gyermek a programot meg kell kapni a "tanulói Laptop" az elején a tanév 2015-2016
  • M – sunt necesare aproximativ 360 de caiete pentru cele 12 új osztályok lépett Nagyszebenben. Összes 16 clase înscrise au nevoie de materiale de bricolaj pentru machetele finale
  • Hogy – az utolsó kiadás a félmaraton, echipa de-a arhitectura a avut 61 de susținători (contribuția medie – 76 de lei). Pentru a atinge obiectivul de strângere, anul acesta avem nevoie de cel puțin 100 de susținători, iar contribuția medie să rămână 76 de lei
  • R – a nemzeti szinten, az év 2015-2016 sunt înscrise 127 de osztályok. A projekt költségvetése, 7600 lei, ez kizárólag a 16 osztályok Nagyszebenben
  • T – caietele și materialele de bricolaj trebuie să ajungă în fiecare clasă până în 15 Szeptember 2015

A változások, hogy a projekt, hogy a közösségi

Mediul construit este cadrul în care ne desfăşurăm viaţa, este mediul făcut de mâna omului. El depinde de cadrul natural în care se inserează, lehet, városi vagy vidéki, medve nyomait a múltban, hogy élt a jelen felkészült a jövőre. Benne az emberek mark, transformându-l în funcţie de capacităţile lor tehnice astfel încât să răspundă nevoilor şi valorilor lor.
Studiul mediului construit este pentru copii o cheie de înţelegere şi de implicare în mediul lor de viaţă, o modalitate de a afla ce îi dă calitate şi cum îl pot ei îmbunătăţi acum şi mai târziu, fiind un mijloc de stimulare a simţului civic.
Este şi o cale de a-şi îmbogăţi cultura vizuală, de a deprinde un nou vocabular,de a-şi exersa şi de a le fi încurajată creativitatea, kíváncsiság, személyes kezdeményezés, egy kritikus értelme, abilităţile de comunicare şi spiritul comunitar.
Cunoaşterea de către copii a oraşului şi a problematicilor lui pune bazele unei responsabilităţi sociale şi a unei culturi urbane, duce la o atitudine pozitivă faţă de oraş, măreşte curiozitatea şi atenţia faţă de transformările mediului urban.

Web: www.de-a-arhitectura.ro, https://www.facebook.com/DeAArhitectura

Visszajelzést:

Köszönöm:

Iulia Nistor, építész önkéntes: "FONTOS! XUX Befektetési (www.xuxinvestment.ro) támogatást az oktatás, az építészet, az épített környezet, az iskola, a Nagyszeben!
HOGYAN? Támogatja a csapat építészet A félmaraton, meg Cross-country - Nagyszeben úton a 1000 lei! Aaa...beléptek, 4 futók (Raul Tarnaru (dir. általános XUX BEFEKTETÉSI), David Sebastian, Moronescu Marian, Groza Vasile), a csapat támogatása itt: http://maratonsibiu.hu/támogatók/beiratkozás-támogató-2/?mert=14
Köszönöm a bizalmat!
Mi rendkívül elégedettek, ha egy magán cég részt vesz oktatás. Együtt van több esélye, hogy formálják a világ szép!"

Fedezze fb félmaraton

maraton_header62

 

header_m1

Hívjon Most!